Proslava dana Općine Poličnik i blagdana Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja

27. kolovoza 2021. godine u  Centru za razvoj i edukaciju Poličnik održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Poličnik povodom Proslave dana Općine Poličnik i blagdana Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja. Na svečanoj sjednici prisustovala je i ministrica poljoprivrede Marija Vučković, državni tajnik Šime Mršić, saborski zastupnici Tomislav Klarić i Gordana Perić te župan Božidar Longin.

Najsvečaniji trenutak sjednice bio je dodjela čak 17 Zahvalnica Općine Poličnik, sve mladim ljudima.

Općinske zahvalnice za odličan uspjeh u osmoškolskom obrazovanju dobili su: Luka Barić iz Visočana, Matija Jukić iz Poličnika, Maja Čulina iz Ruplja, Gabriel Srzentić iz Suhovara, Dominik Ukalović iz Suhovara, Lukas Alić iz Gornjeg Poličnika, Fran-Kristijan Miolović iz Poličnika, Bruno Bubić iz Murvice, Ivano Bubić iz Murvice, Lana Koljenik iz Murvice, Anđela Surać iz Murvice, Stela Surać iz Murvice i Viktorija Grgeč iz Murvice.

Općinsku zahvalnicu za odličan uspjeh u srednjoškolskom obrazovanju dobile su: Martina Zdrilić iz Poličnika, Ivana Anastazija Barjašić iz Poličnika i Anamarija Vranić iz Visočana. Općinsku zahvalnicu za odličan uspjeh pri studiranju na Teologiji u Rijeci, područni studij Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dobio je bogoslov Mate Žilić iz Briševa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *